Proizvodi

close
apps Proizvodi

KNJIGA OPERACIONI POJACAVACI SA ZBIRKOM SEMA

Šifra artikla: KNJIGA 40

KNJIGA OPERACIONI POJACAVACI SA ZBIRKOM SEMA

Šifra artikla: KNJIGA 40

Kategorija: Literatura

Na stanju

Stanje: 9999999



Cena 2,090.00 RSD

favorite
print

Opis

OPERACIONI POJACAVACI SA ZBIRKOM SEMA

Inostrana literatura na temu operacionih pojačavača je vrlo obimna i raznorodna. Autor je učinio veliki napor da napravi razuman izbor i da tu predstavi materiju domaćim čitaocima.
Izbor operacionih pojacavaca je išao u pravcu primene, ali je velika pažnja posvecena i teoretskoj pozadini. Oblasti primene koje je imao na umu, uglavnom su vezane za merno-regulacionu tehniku ali veliki deo materijala je opšteg karaktera.
Izlaganje gradiva ide postupno: prvo se pojedine teme obraÄ‘uju na nižem nivou, na bazi prostih modela. U kasnijim poglavljima ide se na precizniju analizu i sintezu kola sa operacionim pojačavačima. Na kraju dolaze detaljni opisi nekih specifičnih rešenja.
Imajući u vidu postupnost izlaganja, knjigu će moći da koriste i početnici i amateri, ali će i upućeni čitaoci naći u njemu interesantne šeme koje dosad nisu videli, prave bisere inženjerske invencije. Mogu je koristiti srednjoškolci i studenti a takoÄ‘e i inženjeri koji svakodnevno rade na projektovanju i realizaciji elektronskih ureÄ‘aja

Slični proizvodi

1,240.00 RSD

2,290.00 RSD

KNJIGA PROGRAMIRANJE SAVREMENIH CNC MASINA
KNJIGA PROGRAMIRANJE SAVREMENIH CNC MASINA
Šifra: KNJIGA 19 Nije na lageru

907.50 RSD

1,850.00 RSD

KNJIGA INTERNET STVARI
KNJIGA INTERNET STVARI
Šifra: KNJIGA 33

1,740.00 RSD

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • akcija - 0 %
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam