Proizvodi

close
apps Proizvodi

KNJIGA Raspberry Pi 3

Šifra artikla: KNJIGA RaspPi3

KNJIGA Raspberry Pi 3

Šifra artikla: KNJIGA RaspPi3

Kategorija: Literatura

Na stanju

Stanje: 9999999Cena 1,440.00 RSD

favorite
print

Opis

Autor Prof Dr Dogan Ibrahim

Oblast RPi/ Python/ Linux/ Arduino

U ovoj knjizi se razmatra računar Raspberry Pi 3 i njegova upotreba u aplikacijama za kontrolu i nadgledanje. U knjizi je jednostavnim terminima i pomoću testiranih i radnih primera projekata objašnjeno kako se konfiguriše računar Raspberry Pi 3, kako se instalira i koristi operativni sistem Linux i kako se pišu aplikacijski programi zasnovani na hardveru pomoću programskog jezika Python.

Dobra karakteristika ove knjige je da pokriva mnoge hardverske projekte zasnovane na računaru Raspberry Pi 3 u kojima se koriste najnoviji hardverski moduli, kao što su Sense HAT, Swiss Pi, MotoPi, Camera modul i mnogi drugi vrhunski analogni i digitalni senzori. Važna funkcija računara Raspberry Pi 3 je da sadrži Bluetooth i Wi-Fi module na ploči.

U ovoj knjizi su dati primeri projekata za upotrebu Wi-Fi i Bluetooth modula pomoću kojih je prikazano slanje stvarnih podataka na Cloud servis pomoću Wi-Fi modula i komunikacija sa Android mobilnim telefonom pomoću Bluetooth modula.

Knjiga je idealna za samostalno učenje i namenjena je za studente elektronike/elektrotehnike, inženjere u praksi, studente istraživače i hobiste. Preporučuje se da knjigu pratite prema datom rasporedu poglavlja.
Knjiga sadrži više od 30 projekata.

Svi projekti se zasnivaju na programskom jeziku Python i u potpunosti su testirani. U knjizi su dati kompletni listinzi programa svakog projekta, zajedno sa komentarima i punim opisom. Iskusni programeri bi trebalo lako da modifikuju i ažuriraju programe da bi ih prilagodili svojim potrebama.


Slični proizvodi

1,240.00 RSD

KNJIGA ELEKTRONIKA ZA SVE
KNJIGA ELEKTRONIKA ZA SVE
Šifra: KNJI.EL ZA SVE

1,840.00 RSD

1,830.00 RSD

KNJIGA C PROGRAMIRANJE ZA ARDUINO
KNJIGA C PROGRAMIRANJE ZA ARDUINO
Šifra: KNJIGA C PROGRAMIRAN

1,830.00 RSD

KNJIGA RASPBERRY PI-HARDVERSKI PROJEKTI
KNJIGA RASPBERRY PI-HARDVERSKI PROJEKTI
Šifra: KNJIGA RAP/HARD

1,240.00 RSD

KNJIGA ELEKTRONIKA ZA POCETNIKE
KNJIGA ELEKTRONIKA ZA POCETNIKE
Šifra: KNJIGA EL.ZA POC

1,830.00 RSD

2,690.00 RSD

KNJIGA PC INTERFEJSI
KNJIGA PC INTERFEJSI
Šifra: KNJIGA PC INTERF.

1,590.00 RSD

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • akcija - 0 %
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam