Proizvodi

close
apps Proizvodi

DALJINSKI UPRAVLJAC STV-LIM (LG I SKYWORTH)

Šifra artikla RC STV-LIM

DALJINSKI UPRAVLJAC STV-LIM (LG I SKYWORTH)

Šifra artikla RC STV-LIM

Kategorija: Univerzalni

Na stanju

Stanje: 9999999Cena 700.00 RSD

favorite
print

Opis

Daljinski upravljac STV Lim je namenjen da u potpunosti zameni 99 posto svih modela LCD i LED televizora brenda LG i Skyworth. Karaterišu ga izuzetno veliki domet , kao i širok ugao emitovanog signala što omogućava upravljanje televizorom i kada daljinski nije usmeren direktno ka televizoru . Maksimalno moguća brzina odziva na pritisak tastera upotpunjuje osećaj lakoće upravljanja televizorom .

Podržava 99 posto svih LG televizora, a ovo su neki od podržanih modela: LG AKB73975757, LG 42LB5500, LG 32LN57S, LG 32LB550B, LG 37LD420…

Podešavanje : potrebno je izabrati jedan od šest tastera iz tablice na poledjini vašeg daljinskog uzpravljača . Pritisnite izabrani taster (na primer 1) i držite pritisnutim u trajanju duže od šest sekundi , dok led lamica prestane da blinka brzo i zablinka tri puta sporo. Testirajte funkcionalnost , ako svi tasteri rade ispravno podešavanje je završeno, ako ne rade ponovite postupak sa narednim testerom… Možete potražiti model vašeg televizora i u tablici podržanih modela , pa direktno pritisnuti broj tastera koji ste pronašli kao odgovarajući po modelu vašeg televizora.


Slični proizvodi

Novo
DALJINSKI UNIVERZALNI URC10

400.00 RSD

DALJINSKI UNIVERZALNI URC7
DALJINSKI UNIVERZALNI URC7
Šifra: RC URC7

890.00 RSD

DALJINSKI UNIVERZALNI SUPERIOR SIMPLY+

990.00 RSD

Novo
DALJINSKI UPRAVLJAC STV-TISA (PHILIPS)

700.00 RSD

DALJINSKI UNIVERZALNI JOLLY SAMSUNG

930.00 RSD

DALJINSKI UNIVERZALNI CDTRC-10A
DALJINSKI UNIVERZALNI CDTRC-10A
Šifra: RC CDTRC-10A

400.00 RSD

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • akcija - 0 %
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam