Proizvodi

close
apps Proizvodi

KNJIGA Raspberry Pi 4

Šifra artikla: KNJIGA 58

KNJIGA Raspberry Pi 4

Šifra artikla: KNJIGA 58

Kategorija: Literatura

Na stanju

Stanje: 999999



Cena 2,200.00 RSD

favorite
print

Opis

Raspberry Pi je veoma jeftin, ali kompletan računarski sistem koji omogućava povezivanje svih vrsta elektronskih delova i ekstenzija.
U ovoj knjizi se razmatra najsnažniji aspekt Raspberry Pi-a:

  • mogućnost kombinovanja praktične elektronike i programiranja.
  • Kombinujte praktičnu elektroniku i programiranje


Nakon kratkog uvoda u Raspberry Pi, nastavljate sa instalacijom neophodnog softvera. SD kartica koja se može kupiti zajedno sa ovom knjigom sadrži sve što je potrebno za početak rada u Raspberry Pi-u. Na (opcionom) računaru sa Windowsom koristi se softver koji se može besplatno preuzeti. Knjiga se nastavlja sažetim predstavljanjem Linux operativnog sistema, nakon čega započinjete programiranje u Bash-u, Python-u 3 i Javascript-u. Iako je akcenat na Python-u, pokrivenost je kratka i jasna u svim slučajevima - samo vam omogućava da shvatite suštinu svih projekata i započnete da ih prilagođavate vašim zahtevima. Kada sve podesite, možete da pređete na zabavne projekte.

Knjiga je idealna za samostalno učenje. 
Razmatrano je i opisano 45 uzbudljivih i upečatljivih projekata - od trepćućih lampica, do pokretanja elektromotora; od obrade i generisanja analognih signala, do luksmetra i kontrole temperature.
Takođe prelazimo na složenije projekte, kao što su kontroler brzine motora, veb server sa CGI-om, klijent-server aplikacije i Xwindows programi.
U svakom projektu su opisani detalji o tome kako je on dizajniran Proces čitanja, izrade i programiranja obezbeđuje ne samo uvid u
Raspberry Pi, Python i elektronske delove koji se koriste, već vam omogućava da modifikujete ili proširite projekte na način na koji vi želite. Takođe, slobodno kombinujte nekoliko projekata u većem dizajnu.


Slični proizvodi

Novo
KNJIGA ARDUINO & CO
KNJIGA ARDUINO & CO
Šifra: KNJIGA 11

2,150.00 RSD

KNJIGA Eagle v.6
KNJIGA Eagle v.6
Šifra: KNJIGA 23 Nije na lageru

1,690.00 RSD

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • akcija - 0 %
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam