KNJIGA AKUSTIKA PROSTORA

Detalji o proizvodu :

KNJIGA AKUSTIKA PROSTORA

Šifra: KNJIGA AKUSTIKA

Na lageru:

Proizvođač:

Cena sa PDV-om: 1189.09 RSD+ U korpu |
* - obavezna polja

  • Autor dr Richard A. Honeycutt 
  • Dr Honeycutt je istraživao temu koju su često izbegavali izvodači akustične i pojačane muzike. Njegovo ozbiljno shvatanje akustike se podudara sa darom za transformaciju komplikovanih informacija i terminologije u praktično objašnjenje i predloge za primenu.
  • Znamo da je ujednačeno slušanje muzike i razumevanje govora od suštinskog značaja u svakom prostoru koji se koristi za koncerte, predstave ili bogosluženja. Nažalost, na početku 21. veka dolazimo do zaključka da su građevine sa dobrom akustikom izuzetak, a ne pravilo. Većina grešaka koje su dovele do ovog rezultata potiče od raspostranjenog mišljenja da je akustika „crna umetnost“. U stvari, akustika kao naučna disciplina razvijena u prošlom veku je dobro definisana inženjerska praksa koja može dovesti do odličnih predvidljivih rezultata.
    Osnovno razumevanje akustike koje nije povezano sa inženjerstvom će pomoći vlasnicima zgrada, upravnicima pozorišta, sveštenicima, nastavnicima muzike, izvođačima i drugim profesionalcima da postignu odlične ciljeve u vezi sa akustikom na mestima na kojima rade. Izvođači koji imaju osnovno razumevanje akustike moći će maksimalno da iskoriste akustiku prostora u kome nastupaju.
    Ova knjiga pomaže onima koji su odgovorni za obezbeđivanje dobre akustike u prostorima, da shvate razlike i izbore koji podrazumevaju odgovarajući akustički dizajn u tim prostorima.
    Nivo prezentacije je prikladan i jednostavan, bez potreba za dodatnim pojednostavljenjem. Ako se prilikom projektovanja, renoviranja i održavanja mesta za koncerte i bogosluženja primene odgovarajuća pravila akustike, rezultat će biti dobra akustika.


Slični proizvodi

product

Detaljnije

KNJIGA SERVIS CLOUD

Šifra: KNJIGA SERVIS CLOUD

Cena:
1090 RSD

product

Detaljnije

KNJIGA CAN komunikacija

Šifra: KNJIGA CAN komunikac

Cena:
1710 RSD

product

Detaljnije

KNJIGA ELEKTRONIKA ZA SVE

Šifra: KNJI.EL ZA SVE

Cena:
1760 RSD

product

Detaljnije

KNJIGA DIJAGNOZA VOZILA UZ POMOC OBD II

Šifra: KNJIGA DIJAG.VOZILA

Cena:
1690 RSD

product

Detaljnije

KNJIGA PREKIDACKA NAPAJANJA

Šifra: KNJIGA PREK.NAP.

Cena:
1140 RSD

product

Detaljnije

KNJIGA PYTHON 3

Šifra: KNJIGA PYTHON 3

Cena:
1290 RSD

product

Detaljnije

KNJIGA TESLIN TRANSFORMATOR

Šifra: KNJIGA TESLIN TRANSF

Cena:
1200 RSD

product

Detaljnije

KNJIGA CEVNI PROJEKTI

Šifra: KNJIGA CEVNI PROJ.

Cena:
940 RSD

product

Detaljnije

KNJIGA ELEKTRONIKA

Šifra: KNJIGA ELEKTRONIKA

Cena:
1240 RSD


Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam