Proizvodi

close
apps Proizvodi

KNJIGA Raspberry Pi 3

Šifra artikla: KNJIGA 57

KNJIGA Raspberry Pi 3

Šifra artikla: KNJIGA 57

Kategorija: Literatura

Na stanju

Stanje: 999999



Cena 900.00 RSD

favorite
print

Opis

Autor Prof Dr Dogan Ibrahim

Oblast RPi/ Python/ Linux/ Arduino

U ovoj knjizi se razmatra računar Raspberry Pi 3 i njegova upotreba u aplikacijama za kontrolu i nadgledanje. U knjizi je jednostavnim terminima i pomoću testiranih i radnih primera projekata objašnjeno kako se konfiguriše računar Raspberry Pi 3, kako se instalira i koristi operativni sistem Linux i kako se pišu aplikacijski programi zasnovani na hardveru pomoću programskog jezika Python.

Dobra karakteristika ove knjige je da pokriva mnoge hardverske projekte zasnovane na računaru Raspberry Pi 3 u kojima se koriste najnoviji hardverski moduli, kao što su Sense HAT, Swiss Pi, MotoPi, Camera modul i mnogi drugi vrhunski analogni i digitalni senzori. Važna funkcija računara Raspberry Pi 3 je da sadrži Bluetooth i Wi-Fi module na ploči.

U ovoj knjizi su dati primeri projekata za upotrebu Wi-Fi i Bluetooth modula pomoću kojih je prikazano slanje stvarnih podataka na Cloud servis pomoću Wi-Fi modula i komunikacija sa Android mobilnim telefonom pomoću Bluetooth modula.

Knjiga je idealna za samostalno učenje i namenjena je za studente elektronike/elektrotehnike, inženjere u praksi, studente istraživače i hobiste. Preporučuje se da knjigu pratite prema datom rasporedu poglavlja.
Knjiga sadrži više od 30 projekata.

Svi projekti se zasnivaju na programskom jeziku Python i u potpunosti su testirani. U knjizi su dati kompletni listinzi programa svakog projekta, zajedno sa komentarima i punim opisom. Iskusni programeri bi trebalo lako da modifikuju i ažuriraju programe da bi ih prilagodili svojim potrebama.


Slični proizvodi

Novo
KNJIGA ESP8266 i MicroPython
KNJIGA ESP8266 i MicroPython
Šifra: KNJIGA 29

1,750.00 RSD

KNJIGA C# PROGRAMIRANJE
KNJIGA C# PROGRAMIRANJE
Šifra: KNJIGA 22

1,730.00 RSD

Novo
KNJIGA RETRO AUDIO
KNJIGA RETRO AUDIO
Šifra: KNJIGA 60

1,550.00 RSD

1,700.00 RSD

KNJIGA ELEKTRONIKA ZA SVE
KNJIGA ELEKTRONIKA ZA SVE
Šifra: KNJIGA 02

2,350.00 RSD

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • akcija - 0 %
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam