KNJIGA ELEKTRONIKA ZA POBUDU I POGON ELEKTROMOTORA

Detalji o proizvodu :

KNJIGA ELEKTRONIKA ZA POBUDU I POGON ELEKTROMOTORA

Šifra: KNJI.EL MOTORA

Na lageru:

Proizvođač:

Cena sa PDV-om: 1730 RSD+ U korpu |
* - obavezna polja

Elektronika za pobudu i pogon elektromotora

Knjiga je namenjena ljudima koji žele da razumeju kako rade frekventni regulatori (AC inverter drives) i kako se koriste u industriji. Knjiga daje više o praktičnom dizajnu i primeni regulatora nego o matematičkim principima na kojima je zasnovan njihov rad.

Ključna načela elektronike za pobudu i pogon elektromotora su opisana i predstavljena veoma jednostavno pošto su osnova za rad elektromotora jednosmerne i naizmenične struje (DC, AC). Objašnjeni su delovi AC pobude uz teorijsku pozadinu kao i stavke praktičnog dizajna kao što su hlaÄ‘enje i zaštita.

Važan deo knjige daje detalje karakteristika i funkcija koje se često nalaze u AC pogonima i daju se praktični saveti kako i gde iskoristiti ova znanja. Opisan je širok opseg primene pobuda, od pumpanja sveže vode do sistema za rasporeÄ‘ivanja prtljaga. Predstavljeni su praktični problemi upotrebe regulatora u industriji zajedno sa aplikacijama i opisima funkcija koje su se pokazale korisne i informativne.

Predstavljeni su standardi koji se koriste u zadnjih nekoliko godina a koji menjaju zahteve koji se odnose na korisnike i proizvoÄ‘ače pogona i elektromotora. Knjiga objašnjava njihovu važnost. Opisuju se i buduće tehnologije pogona uključujući i matrični inverter.

Matematika je zadržana na osnovnom minimumu. Pretpostavlja se da postoje osnovna znanja i razumevanja mehaničke i električne teorije dok bi bilo korisno osnovno znanje o monofaznim i trofaznim naizmeničnim sistemima.

Ko god koristi ili montira regulatore ili je samo zainteresovan kako rade elektronski proizvodi za pogon elektromotora i kako se upravlja u modernoj industriji smatraće knjigu fascinantnom i informativnom.


Slični proizvodi

product

Detaljnije

KNJIGA PROJEKTI ZA KAMERE

Šifra: KNJIGA PROJ.KAMERE

Cena:
1740 RSD

product

Detaljnije

KNJIGA PIC BASIC

Šifra: KNJIGA PIC BASIC

Cena:
1550 RSD

product

Detaljnije

KNJIGA TRANZISTORSKI PRETVARACI

Šifra: KNJIGA TRANZ.PRET.

Cena:
1530 RSD

product

Detaljnije

KNJIGA C# PROGRAMIRANJE

Šifra: KNJIGA C# PROGRAMIRA

Cena:
1670 RSD

product

Detaljnije

KNJIGA TESLIN TRANSFORMATOR

Šifra: KNJIGA TESLIN TRANSF

Cena:
1200 RSD

product

Detaljnije

KNJIGA CAN komunikacija

Šifra: KNJIGA CAN komunikac

Cena:
1710 RSD

product

Detaljnije

KNJIGA ELEKTRONIKA ZA SVE

Šifra: KNJI.EL ZA SVE

Cena:
1760 RSD

product

Detaljnije

KNJIGA Raspberry Pi 4

Šifra: KNJIGA RaspPi4

Cena:
1720 RSD

product

Detaljnije

KNJIGA PC INTERFEJSI

Šifra: KNJIGA PC INTERF.

Cena:
1530 RSD


Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam