Proizvodi

close
apps Proizvodi

KNJIGA ELEKTRONIKA ZA POBUDU I POGON ELEKTROMOTORA

Šifra artikla: KNJIGA 01

KNJIGA ELEKTRONIKA ZA POBUDU I POGON ELEKTROMOTORA

Šifra artikla: KNJIGA 01

Kategorija: Literatura

Na stanju

Stanje: 9999999



Cena 2,250.00 RSD

favorite
print

Opis

Elektronika za pobudu i pogon elektromotora

Knjiga je namenjena ljudima koji žele da razumeju kako rade frekventni regulatori (AC inverter drives) i kako se koriste u industriji. Knjiga daje više o praktičnom dizajnu i primeni regulatora nego o matematičkim principima na kojima je zasnovan njihov rad.

Ključna načela elektronike za pobudu i pogon elektromotora su opisana i predstavljena veoma jednostavno pošto su osnova za rad elektromotora jednosmerne i naizmenične struje (DC, AC). Objašnjeni su delovi AC pobude uz teorijsku pozadinu kao i stavke praktičnog dizajna kao što su hlaÄ‘enje i zaštita.

Važan deo knjige daje detalje karakteristika i funkcija koje se često nalaze u AC pogonima i daju se praktični saveti kako i gde iskoristiti ova znanja. Opisan je širok opseg primene pobuda, od pumpanja sveže vode do sistema za rasporeÄ‘ivanja prtljaga. Predstavljeni su praktični problemi upotrebe regulatora u industriji zajedno sa aplikacijama i opisima funkcija koje su se pokazale korisne i informativne.

Predstavljeni su standardi koji se koriste u zadnjih nekoliko godina a koji menjaju zahteve koji se odnose na korisnike i proizvoÄ‘ače pogona i elektromotora. Knjiga objašnjava njihovu važnost. Opisuju se i buduće tehnologije pogona uključujući i matrični inverter.

Matematika je zadržana na osnovnom minimumu. Pretpostavlja se da postoje osnovna znanja i razumevanja mehaničke i električne teorije dok bi bilo korisno osnovno znanje o monofaznim i trofaznim naizmeničnim sistemima.

Ko god koristi ili montira regulatore ili je samo zainteresovan kako rade elektronski proizvodi za pogon elektromotora i kako se upravlja u modernoj industriji smatraće knjigu fascinantnom i informativnom.

Slični proizvodi

Novo
KNJIGA ARDUINO & CO
KNJIGA ARDUINO & CO
Šifra: KNJIGA 11

2,150.00 RSD

KNJIGA KiCad kao profesionalac
KNJIGA KiCad kao profesionalac
Šifra: KNJIGA 34

2,250.00 RSD

Novo
KNJIGA RASPBERRY PI FULL STACK
KNJIGA RASPBERRY PI FULL STACK
Šifra: KNJIGA 56

2,250.00 RSD

2,300.00 RSD

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • akcija - 0 %
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam