Proizvodi

close
apps Proizvodi

KNJIGA FOTONAPONSKA POSTROJENJA

Šifra artikla: KNJIGA 30

KNJIGA FOTONAPONSKA POSTROJENJA

Šifra artikla: KNJIGA 30

Kategorija: Literatura

Na stanju

Stanje: 9999999



Cena 1,700.00 RSD

favorite
print

Opis

Licencno izdanje Elektor International na srpskom jeziku

Autor: Hans-Joachim Geist

FOTONAPONSKA POSTROJENJA

planiranje - montaža - provera - održavanje

Ovaj savetnik se obraća svima onima koji se interesuju za tehniku, planiranje i montažu solarnih strujnih sistema, kao i dobit koju oni pružaju. Počev od osnova solarnog načina dobijanja struje, preko funkcije i dimenzionisanja provodnika, naizmeničnih ispravljača, regulatora punjenja, akumulatora, pa sve do foto-naponskih generatora, koji su potrebni za korišÄ‡enje u postrojenjima povezanim sa strujnom mrežom ili u samostalnim sistemima, ova knjiga sadrži mnogo važnih i korisnih informacija. Početniku, elektrotehničaru, pa i stručnjaku, ova knjiga služi kao vodič kroz tehničke uslove povezivanja i pravila mrežnih operatera.

Dalje, ova knjiga sadrži vredne informacije o sigurnosnim propisima, kao i o statici i stabilnosti foto-naponskih generatora. Autor u detalje opisuje tokove planiranja i montaže, potkrepljeno mnogim slikama, sa razumljivo napisanim tekstovima, tako da i tehnički verziran laik neće biti previše opterećen i dodatno će dobiti vredne informacije o programima finansiranja, troškovima i dobitku koji donose foto-naponska postrojenja. Knjiga se završava spiskom važnih internet stranica. Zainteresovani će tu pronaći besplatan softver za tumačenje mrežno povezanih foto-naponskih sistema i zasebnih foto-naponskih postrojenja za preuzimanje. To će uštedeti trošak za skupe PC programe.

Slični proizvodi

2,250.00 RSD

2,400.00 RSD

2,250.00 RSD

KNJIGA ELEKTRONIKA ZA SVE
KNJIGA ELEKTRONIKA ZA SVE
Šifra: KNJIGA 02

2,350.00 RSD

1,700.00 RSD

1,850.00 RSD

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • akcija - 0 %
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam