Proizvodi

close
apps Proizvodi

KNJIGA ANDROID APLIKACIJE

Šifra artikla: KNJIGA 16

KNJIGA ANDROID APLIKACIJE

Šifra artikla: KNJIGA 16

Kategorija: Literatura

Na stanju

Stanje: 9999999



Cena 1,340.00 RSD

favorite
print

Opis

KNJIGA ANDROID APLIKACIJE

Autor: Stefan chwark
Android aplikacije
programiranje korak-po-korak

+ razvojna platforma Eclipse
+ JAVA objektno orijentisano programiranje

Android operativni sistem je sve zastupljeniji na pametnim telefonima i tablet računarima. Zahvaljujući tome, svakog dana se objavljuju nove korisničke aplikacije koje omogućavaju prilagoÄ‘avanje telefona ili tableta potrebama i željama pojedinačnog korisnika. Konstantno povećanje brzine i procesorske snage ovih prenosivih ureÄ‘aja sada već omogućava izvršavanje aplikacija koje su pre svega nekoliko godina zahtevale desktop računar ili specijalno projektovan hardver. Pored toga, gotovo svaki pametni telefon u stanju je da odredi vašu tačnu geografsku poziciju, snima video zapis - i još mnogo toga.
Kada je reč o prilagoÄ‘avanju pametnog telefona vašim potrebama, ne morate biti ograničeni na korišÄ‡enje dostupnih aplikacija, iz prostog razloga što je stvaranje vaših sopstvenih aplikacija i programiranje Android ureÄ‘aja jednostavnije nego što mislite.
Ova knjiga predstavlja uvod u programiranje aplikacija za Android ureÄ‘aje. Način rada Android sistema objašnjen je korak po korak, sa ciljem da se prikaže na koji način se lične aplikacije mogu programirati.
Predstavljen je širok raspon aplikacija, zasnovan na solidnom broju direktnih primera koji pokrivaju sve od jednostavnih matematičkih programa, očitavanja senzora i GPS podataka, sve do programiranja za napredne Internet aplikacije. Pored pisanja aplikacija u programskom jeziku Java, ova knjiga takoÄ‘e objašnjava i kako se aplikacije mogu programirati pomoću JavaScript ili PHP skripti.

 

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • akcija - 0 %
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam