Proizvodi

close
apps Proizvodi

KNJIGA PC INTERFEJSI

Šifra artikla: KNJIGA 41

KNJIGA PC INTERFEJSI

Šifra artikla: KNJIGA 41

Kategorija: Literatura

Na stanju

Stanje: 9999999



Cena 1,990.00 RSD

favorite
print

Opis

KNJIGA PC INTERFEJSI

Autor: Vojo Milanovic

Ova knjiga je nastala kao rezultat višegodišnjeg rada autora na proučavanju PC portova. Portovi PC računara predstavljaju njegovu vezu sa spoljnim svetom i na njih se uključuju standardni ureÄ‘aji kao što su: štampači, miševi, džojstici i sl. MeÄ‘utim, na njih je moguće priključiti i druge interfejse pod uslovom da dobro poznajemo značenje pojedinih signala koji sa njih dolaze. Upravo je to i bio cilj ove knjige da čitaoca upozna sa takvim mogućnostima. U knjizi su obraÄ‘eni najvažniji portovi: paralelni, serijski i USB port kao i sve prisutnija I2C magistrala. Uz objašnjenja signala svakog porta dati su načini programiranja u različitim jezicima, mada je Visual Basic najviše zastupljen. TakoÄ‘e su uz svaki port obraÄ‘eni praktični interfejsi sa načinom njihove izrade i programiranja.

Prvo izdanje ove knjige naišlo je na velik odjek, i vrlo brzo došlo je do pojave drugog a zatim i trećeg izdanja ove knjige.


Treće izdanje knjige je značajno preraÄ‘eno u odnosu na prethodna. Dati su novi interfejsi, podržano je više programskih jezika, a USB komunikacija je proširena sa novim kolima. Uz knjigu dolazi i CD

Slični proizvodi

KNJIGA PROGRAMIRANJE SAVREMENIH CNC MASINA
KNJIGA PROGRAMIRANJE SAVREMENIH CNC MASINA
Šifra: KNJIGA 19 Nije na lageru

907.50 RSD

2,300.00 RSD

KNJIGA KiCad kao profesionalac
KNJIGA KiCad kao profesionalac
Šifra: KNJIGA 34

2,250.00 RSD

Novo
KNJIGA NAUCITE PYTHON 3
KNJIGA NAUCITE PYTHON 3
Šifra: KNJIGA 06

1,940.00 RSD

KNJIGA ARDUINO UNO
KNJIGA ARDUINO UNO
Šifra: KNJIGA 13

1,750.00 RSD

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • keyboard_arrow_right
  • akcija - 0 %
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam