DALJINSKI UPRAVLJAC STV-NERETVA (PANASONIC, JVC, TOSHIBA)

Detalji o proizvodu :

DALJINSKI UPRAVLJAC STV-NERETVA (PANASONIC, JVC, TOSHIBA)

Šifra: RC STV-NERET

Na lageru:

Proizvođač:

Cena sa PDV-om: 700 RSD+ U korpu |
* - obavezna polja

Daljinski upravljac STV Neretva je namenjen da u potpunosti zameni 99 posto svih modela LCD i LED televizora brenda Panasonic , Jvc i Toshiba . Karaterišu ga izuzetno veliki domet , kao i širok ugao emitovanog signala što omogućava upravljanje televizorom i kada daljinski nije usmeren direktno ka televizoru . Maksimalno moguća brzina odziva na pritisak tastera upotpunjuje osećaj lakoće upravljanja televizorom .

Podešavanje : potrebno je izabrati jedan od šest tastera iz tablice na poledjini vašeg daljinskog uzpravljača . Pritisnite izabrani taster (na primer 1) i držite pritisnutim u trajanju duže od šest sekundi , dok led lamica prestane da blinka brzo i zablinka tri puta sporo. Testirajte funkcionalnost , ako svi tasteri rade ispravno podešavanje je završeno, ako ne rade ponovite postupak sa narednim testerom… Možete potražiti model vašeg televizora i u tablici podržanih modela , pa direktno pritisnuti broj tastera koji ste pronašli kao odgovarajući po modelu vašeg televizora.Slični proizvodi


Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam